Auto servisi

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Auto servisi…

Auto servisi: održavajte vaš automobil

Želite da uradite kompletan servis automobila? Ili je potrebno odraditi redovan servis prema pređenoj kilometraži? Usluge koje auto servisi uobičajeno nude su: Servisiranje i održavanje vozila u skladu sa normama proizvođača, Kompletan pregled vozila, Korišćenje originalnih delova, kao i originalnih alata i opreme, Obavljanje redovnih servisa i manjih opravki na dnevnom nivou, Savremene dijagnostičke metode, sa korišćenjem dijagnostičkih uređaja, Korišćenje automatske servisne stanice LAUNCH za kontrolu, ispiranje, čišćenje i servisiranje brizgaljki za gorivo, Vođenje kompjuterske evidencije o obavljenim radovima na svakom pojedinačnom vozilu, Garancija za kvalitet obavljenih radova.

Auto servisi: koji servis odabrati?

Mnogo je auto servisa koji nude svoje usluge, ali vi se ipak morate odlučiti za jedan. Koji odabrati? Najbolji način je pogledati preporuke drugih klijenata. Na Bellcom platformi pronađite spisak regisrovanih firmi/zanatlija, ili koristite našu inteligentnu pretragu kako bi pronašli auto servis iz vašeg okruženja. Drugi način je da postavite oglas za servis vašeg automobila i sačekate ponude različitih majstora. Dobro opišite problem koji imate sa automobilom kako bi dobili relevantne procene troškova popravke ili servisa. Na kraju uporedite cene kao i recenzije auto servisa koji nude svoje usluge. Ukoliko budete zadovoljni pruženim uslugama, preporučite taj auto servis i drugima tako što ćete dati pozitivnu ocenu i napisati pozitivne komentare o njihovim uslugama.

Auto servisi: potrebna hitna popravka

Spremate se da krenete na put svojim automobilom, ili vam je automobil neophodan za svakodnevne potrebe – problem je u tome što je trenutno u kvaru? Brzo pronađite pravog majstora uz Bellcom servis. Opišite problem sa vašim automobilom i naznačite da vam je popravka hitno potrebna. Nakon nekoliko ponuda lokalnih auto servisa odaberite najbolju i zakažite termin servisa. Vodite računa da krajnja cena radova treba da bude makar približna procenjenoj i ponuđenoj na tenderu. Ukoliko jeste i ako su radovi izvedeni po dogovoru, podelite svoje zadovoljstvo sa Bellcom korisnicima tako što ćete napisati pozitivne komentare na profilu izvođača.

Redovna zamena ulja u motoru

Redovna zamena ulja u motoru je samo jedna od obaveza na koje vlasnici automobila treba da obraćaju posebnu pažnju. Naravno, što se novijih vozila tiče, ukoliko ne zamenite ulje na vreme i to uz korišćenje propisanih proizvoda, možete izgubiti garanciju. Međutim, šta kažu stručnjaci? Nekadašnje pravilo da se ulje menja na svakih 5.000 pređenih kilometara je stvar prošlosti, jer današnji automobili mogu da pređu mnogo više od servisa do servisa. Ukoliko menjate ulje češće nego što je propisano, ne dobijate ništa, ali ništa ni ne gubite (sem novca). Pored toga prekomerno bacanje prerađenog ulja nije baš prijatno s ekološkog aspekta. U uputstvima za korišćenje većine modela automobila stoji da je zamena ulja poželjna nakon 8.000 do 12.000 pređenih kilometara. Ipak, neki proizvođači naglašavaju da se kao parametar mora uzeti stil vožnje, kao i vozačke navike. U svakom slučaju, raspitajte se kod svog majstora šta je najbolje za vaš automobil.

Auto kozmetika – Auto oprema

Vozila je zimi potrebno dodatno zaštiti, posebno ako nemate garažu. Sa dobrom zaštitom automobilu možete značajno produžiti rok i očuvati ga bolje. So šteti i boji i gumama. I one zahtevaju zaštitu. U perionicama postoje opcije za poliranje voskom, koje mogu biti korisne. (Automobil perite i zaštitite pred najavljene padavine). A ako želite posebno zaštitu za svog ljubimca u prodaji postoje posebna sredstva za zaštitu boje od zimskih uticaja. Različite firme i servisi automobila nude zaštitu i ugradnju dodatne opreme. Zakažite svoj termin tako što ćete objaviti svoj zahtev i sačekati ponude izvođača. Naravno, ponude vas ne obavezuju, ali ukoliko dobijete mnoštvo ponuda bićete u prilici da odaberete najpovoljniju za vas.

Zamena automobilskih guma

Naravno, svi znamo da postoje letnje i zimske gume i da u godini dođe vreme da se one zamene. Mnogi ljudi žele da uštede neki dinar, po principu „Mogu ja to sam!“ A onda se pokaju. Jer, ovo nije tako naivna operacija kao što na prvi pogled možda izgleda. Potrebno je znanje i iskustvo, pre ili kasnije naići ćete na prepreku koju nećete moći da rešite. Kada se napokon obratite vulkanizeru, on će rešavati i vašu grešku i pri tome menjati vam gume. Tako da ćete platiti dva računa umesto jednog. Iz tog razloga, najbolje je da se odmah obratite profesionalcima koji će zameniti vaše gume na automobilu. Koristite Bellcom tender i zamenu guma prepustite servisu iz vaše okoline. U našoj inteligentnoj pretrazi odaberite Podunavski, Braničevski, Jablanički, Moravički ili Niški region i saznajte koji su servisi vama najbliži.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login