Selidbe i transport

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Selidbe i transport…

Selidbe i transport: procenite troškove

Bilo da vam je potrebna selidba i transport, prevoz i selidbe firmi i pravnih objekata, na Bellcom.rs možete dobiti tačnu procenu troškova svih usluga. Ako vam je potrebna i tražite, na jednom mestu kompletnu uslugu selidbe u Beogradu, za sve delove grada, po najpovoljnijim uslovima, tu smo za vas! Dovoljno je da postavite svoj oglas, opišete uslugu koja vam je potrebna i sačekate ponude. Naš inteligentni sistem obaveštavanja poslaće automatske poruke email-om svim registrovanim firmama/zanatlijama, odnosno prevoznicima, sa linkom ka vašem objavljenom poslu. Ukoliko je korisnik slobodan da u traženom periodu izvrši uslugu koja vam je potrebna, poslaće vam ponudu, a vama preostaje jedino da odaberete najpovoljniju.

Selidbe i transport: kamionom ili kombi vozilima

Selidbe i transport u Beogradu su veoma specifične, mnogo je opština, mnogo je mesta gde je zabranjen pristup kamionima, kao i ostalim vozilima bez posebne dozvole u strogi centar grada. Mnogo je opština, ali ima par specifičnih koje su dosta velike kao što su recimo Novi Beograd i Palilula. Bitno je da je nameštaj dobro zapakovan i zaštićen jer jedino tako selidbe mogu biti uspešne i sigurne. Ponekad se postavlja pitanje, da li je bolje angažovati kombi vozilo ili kamion ili možda oba? Odgovor se krije u tome da bi trebalo veoma dobro proceniti selidbu, tj. šta se tom prilikom prenosi i gde. Na primer, kombi vozilo je veoma praktično za male selidbe, tj. kada se sele samci, studenti, manje porodice i slično. Kombijem se stvari prenose onda kada ih nema puno, i kada ni po čemu nisu specifične.

Selidbe i transport: pravilno planiranje

Ako planirate preseljenje iz unutrašnjosti Srbije u Beograd prethodno se informišite kakav je režim saobraćaja na novoj lokaciji u smislu eventualnog ograničenog kretanja teretnim vozilima kako bi tačno isplanirali vreme za istovar selidbenih stvari. Isto važi i za slučaj selidbe u unutrašnjost ako je u pitanju centralna gradska zona i poseban režim saobraćaja regulisan opštim ili lokalnim propisima. Kombi i kamionski prevoz stvari iz Beograda za bilo koje mesto u Srbiji je usluga prevoza koju možete kombinovati sa ostalim opcijama usluge selidbi odnosno sa i bez angažovanja radnika za utovar i istovar stvari već prema potrebi prevoza. Za kompletnu uslugu selidbe pripremite sve što je potrebno počev od materijala za pakovanje i zaštitu stvari, kartonskih kutija do montaže i demontaže nameštaja.

Selidbe u Srbiji

Za selidbe kako po Beogradu, Nišu ili Kragujevcu tako i po celoj Srbiji je neophodno pažljivo planiranje kako bi se obezbedili najproduktivniji načini da selidba prođe u najboljem redu, da se uradi što je brže moguće i da se sve vaše stvari transportuju na željeno odredište, odnosno na konačnu lokaciju. Takođe je neophodno ispitivanje terena iz koga se selidba vrši. Što se tiče Beograda i ostalih prometnijih gradova po Srbiji, selidbe kombijem su najbolja opcija. To naravno važi ako nemate ogroman stan ili ne posedujete mnogo stvari koje treba seliti. Kada se radi o većoj selidbi, kada postoji veči broj stvari koje treba transportovati, ili su vam stvari i nameštaj prosto gabaritniji, tada vam preporučujemo transport kamionom. Transport kamionom je pogodan kada su u pitanju poslovni prostori, veći stanovi ili kuće. Tovarni prostor kamiona je veći, i pružaju mnogo više opcija za selidbu s obzirom da omogućavaju veći manevar stvarima.

Pakovanje za selidbu

Kod pakovanja za selidbu je veoma važno da odaberete adekvatne kutije po njihovim dimenzijama i nosivosti stvari koje želite da upakujete u njih. Uvek je mnogo bolje pakovati stvari u nekoliko manjih kutija nego u jednu veliku, ovo važi i za srednje teške i teške stvari. U slučaju da su kutije za selidbu prevelike, može doći do poteškoća prilikom stavljanja kutija u transportno vozilo, jer se po pravilu prvo namešaj natovara u vozilo a onda se kutijama popunjava prazan prostor između, i samim tim se onemogućava tumbanje i potencijalna šteta prilikom transporta. Kutije, streč i pucketave folije – najpovoljnije kartonske kutije na tržištu su deo ponude, kao i pucketava i streč folija za zaštitu prilikom preseljenja. Pored toga, usluge pripreme i pakovanja treba da budu ponude. Navedite i pakovanje u opisu svojih potreba kako bi firme/zanatlije i ovo uvrstile u svoju ponudu i pravilno računali cenu svih troškova.

Angažujte profesionalce

Ako želite da posao selidbe završite uspešno i brzo, neophodno je da angažujete profesionalce koji su dokazano najbolji u svom poslu. Profesionalna i pre svega povoljna usluga, sada je dostupna u Pirotu, Valjevu, Loznici, Čačku i širom Srbije, a vaše je da ovu pogodnost iskoristite. Ukoliko se selite iz Beograda u Lazarevac ili iz Bečeja u Novi Sad, potrebna je velika organizacija oko planiranja i obavljanja same selidbe i transporta. Iskoristite opciju tendera na Bellcom platformi i dobijte najpovoljniju cenu u Srbiji.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login