Pomoć i pitanja

Pomoć i pitanja

Opšta pitanja o bellcom.rs (klijenti/poslodavci)

Bellcom.rs je besplatan servis koji vam pomaže da pronađete najjeftinijeg i najboljeg majstora ili firmu za sve poslove koji se pojave u svakodnevnom životu. U principu, bellcom.rs je obrnuti poslovni imenik. Jednostavno navedite koji posao treba obaviti i dobićete nekoliko ponuda (cena) od registrovanih firmi/zanatlija. Naravno, vi određujete koji će izvođač na kraju dobiti na tenderu. Tako uvek dobijete najjeftinijeg i najpouzdanijeg izvođača. Uz pomoć ličnih profila firmi/zanatlija takođe na prvi pogled možete videti da li je dobavljač „samo“ jeftin ili pouzdano radi. Ako nijedna ponuda ne ispunjava vaša očekivanja, naravno, ne morate da je prihvatite. To štedi vreme, živce i novac.

Napomena: bellcom.rs je apsolutno besplatan servis i može ga koristiti svako ko želi da uštedi vreme i novac. Ovde možete direktno objaviti svoj novi posao.

Opšta pitanja o bellcom.rs (firme/zanatlije)

Pronađite nove klijente i zaradite novac pružajući usluge koje su tražene!

Bellcom.rs je servis putem koga možete pronaći nove klijente i poslove u vašem regionu. U principu, bellcom.rs je obrnuti poslovni imenik. Klijent opisuje posao za koji zahteva izvođača. Ako mislite da možete kvalitetno da obavite taj posao, možete klijentu dati određenu cenu ili zatražiti dodatne informacije. Klijent zatim odlučuje kojem članu Bellcom-a će biti dodeljen ugovor. Inače, ugovor ne dobija uvek najjeftiniji izvođač, već obično najbolji.

Sistem ocenjivanja – bellcom.rs kažnjava loše izvođače i nagrađuje izvođače koji pružaju kvalitetne usluge.

Obaveštenje o problemima sa ostalim klijentima/firmama na bellcom.rs

Ako firma/zanatlija naknadno poveća cenu, vi naravno niste obavezni da istu angažujete za vaš posao. Prilikom ocenjivanja korisnika možete navesti da li se i u kojoj meri konačna cena razlikuje od ponuđene cene. Izvođači koji ne ispune obećanje o ceni dobiće loše ocene i time naštetiti sebi.

Pitanja o registraciji, prijavi i lozinci

Ako biste i vi želeli da koristite bellcom.rs, ovde se možete besplatno registrovati kao klijent/poslodavaoc ili kao izvođač, odnosno firma/zanatlija.

Naša služba za korisnike stoji vam na raspolaganju od …

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 08:00-12:00h / 13:30-17:00h
Subota: zatvoreno
Nedelja: zatvoreno

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login