O nama

Bellcom – O nama

Vlasnik veb sajta i platforme – berze firmi/zanatlija

Cleandevil GmbH
Reinigungsfirma
Hubstrasse 101
CH-9500 Wil
Switzerland

Podrska i pitanja iskljucivo putem eMail-a: info@bellcom.rs

Pravne informacije o sadržaju

Bellcom ne garantuje tačnost ili potpunost sadržaja objavljenog na ovom veb sajtu. Sve informacije postavljene od strane klijenata ili firmi/zanatlija proveravamo, ali ne možemo garantovati za njihovu apsolutnu tačnost. Sve firme/zanatlije koje imaju oznaku „Verifikovan“ proverene su od strane Bellcom-a i mogu biti pouzdanije od onih koji takvu oznaku nemaju. Ne preuzima se odgovornost za sadržaj veb lokacija na koje linkujemo.

Pravne informacije o preuzimanju softvera i podataka

Bellcom Services ne daje garancije u vezi sa sadržajem softvera, modalitetima korisnika ili pogodnošću za određene zahteve. Proizvođač nije odgovoran ni za greške u softveru, ni za direktne i indirektne posledične štete ili novčane kazne u vezi sa upotrebom softvera.

Autorska prava

Sadržaj ovog veb sajta zaštićen je autorskim pravima. Korišćenje kopija podataka sa ovog veb sajta nije dozvoljeno, osim onih koji su kao takvi namenjeni i određeni za kopiranje. Ovo se odnosi na slike, grafike, tekstove itd. Smeju se preuzimati, reprodukovati, kopirati, menjati, objavljivati ili koristiti u druge svrhe samo uz pismeno odobrenje Bellcom-a. Neovlašćena upotreba može dovesti do zahteva za naknadu štete.

Linkovi

Bellcom Services nije proverio stranice koje mogu biti linkovane na ovoj veb lokaciji. Nije odgovoran za sadržaj eksternih veb lokacija niti ga usvaja kao svoj. Bellcom Services ne preuzima nikakvu odgovornost ili garanciju za sadržaj Internet stranica na koje se naša veb lokacija odnosi direktno ili indirektno. Posetioci prate veze ka drugim veb lokacijama i početnim stranicama na sopstveni rizik i koriste ih u skladu sa važećim uslovima korišćenja odgovarajućih veb lokacija.

Zaštita podataka

Lične podatke ili druge podatke koji nam se dostavljaju putem kontakt obrasca ili registracije korisnika nećemo koristiti u druge svrhe niti proslediti trećim licima. Ne možemo dati apsolutnu garanciju da podatke neće „presresti“ treće strane kada nam se oni prosleđuju.

Google oglašavanje i veb analiza sa Google analitikom

Ova veb lokacija koristi Google analitiku, uslugu veb analize kompanije Google Inc. („Google“) i Google oglašavanje. Google analitika i oglašavanje koriste takozvane „kolačiće“, tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem računaru i koje omogućavaju analizu i ciljanje vaših oglasa na veb lokaciji.

Informacije koje generiše kolačić o vašoj upotrebi ove veb stranice prenose se na Google server u SAD-u i tamo se čuvaju. Međutim, ako se na ovoj veb lokaciji aktivira anonimizacija IP-a, Google će prethodno smanjiti vašu IP adresu u državama članicama Evropske unije ili u drugim državama ugovornicama Sporazuma o Evropskom ekonomskom prostoru. Puna IP adresa se prenosi samo na Google server u SAD-u i tamo se skraćuje u izuzetnim slučajevima. U ime operatora ove veb stranice, Google će koristiti ove informacije za procenu vašeg korišćenja veb stranice, za sastavljanje izveštaja o aktivnostima na veb lokaciji i za pružanje operateru veb stranica drugih usluga koje se odnose na aktivnosti na veb lokaciji i korišćenje interneta. Ovde se ponovno oglašavanje vrši i pomoću Google analitike. Možete sprečiti čuvanje kolačića tako što ćete podesiti softver pregledača. Međutim, želeli bismo da istaknemo da u ovom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije ove veb stranice u punoj meri. Takođe možete da sprečite Google da prikuplja podatke koje generiše kolačić i koji se odnose na vašu upotrebu veb stranice (uključujući vašu IP adresu) i da Google obrađuje ove podatke preuzimanjem dodatka za pregledač koji je dostupan na sledećem linku za instaliranje: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sr

Osnova za postavljanje oglasa, posebno Google oglašavanja, su prethodne posete korisnika koji je posetio ovu veb stranicu. Sačuvane kolačiće koriste Google i nezavisni dobavljači za postavljanje reklama.

Korišćenjem ove veb stranice pristajete na obradu podataka koje je o vama prikupio Google na gore opisani način i u gore navedene svrhe.

Uslovi Google analitike: http://www.google.com/analitics/terms/sr.html

Odricanje odgovornosti

Bellcom Services sa velikom pažnjom proverava sadržaj ovog veb sajta i osigurava da se on redovno ažurira.

Bellcom Services ne preuzima odgovornost za aktuelnost, ispravnost i potpunost informacija na ovim stranicama ili za neprekidan pristup u svakom trenutku. U slučaju referenci (veza) na veb stranice naših korisnika, Bellcom ne preuzima odgovornost za sadržaj povezanih veb lokacija.

Upotreba dodataka za Facebook (Like-Button)

Dodaci sa društvene mreže Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD integrisani su na naš veb sajt. Facebook dodatke možete prepoznati po logotipu Facebook-a ili dugmetu „Sviđa mi se“ na našoj veb stranici. Pregled Facebook dodataka možete naći ovde: http://developers.facebook.com/docs/plugins.

Kada posetite našu veb stranicu, dodatak stvara direktnu vezu između vašeg pregledača i Facebook servera. Kao rezultat, Facebook prima informacije da ste posetili našu veb lokaciju sa svojom IP adresom. Ako kliknete na Facebook dugme „Sviđa mi se“ dok ste prijavljeni na svoj Facebook nalog, možete povezati sadržaj naših stranica sa svojim Facebook profilom. Ovo omogućava Facebook-u da vašu posetu našoj veb lokaciji dodeli vašem korisničkom nalogu. Želeli bismo da istaknemo da kao dobavljač stranica nemamo saznanja o sadržaju podataka koji se prenose niti o njihovoj upotrebi od strane Facebook-a. Više informacija o ovome možete pronaći u Facebook-ovoj izjavi o zaštiti podataka na https://www.facebook.com/about/privacy

Ako ne želite da Facebook može vašu posetu našoj veb lokaciji dodeliti vašem Facebook korisničkom nalogu, odjavite se sa vašeg Facebook korisničkog naloga.

Korišćenje Twitter-a

Funkcije usluge Twitter integrisane su na našim veb lokacijama. Ove funkcije nudi Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Korišćenjem Twittera i funkcije „Ponovo Tweet“ veb lokacije koje posećujete povezane su sa vašim Twitter nalogom i objavljene drugim korisnicima. Između ostalog, Prenos podataka kao što su IP adresa, tip pregledača, domeni kojima se pristupa, posećene stranice, dobavljači mobilnih telefona, ID-ovi uređaja i aplikacija i pojmovi za pretragu na Twitter.

Želeli bismo da istaknemo da kao dobavljač veb stranice nemamo saznanja o sadržaju prenetih podataka niti o tome kako ih Twitter koristi. Zbog stalnih ažuriranja politike privatnosti Twittera, pozivamo se na najnoviju verziju na http://twitter.com/privacy.

Postavke zaštite podataka na Twitteru možete da promenite u podešavanjima naloga pod http://twitter.com/account/settings promeniti. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte privaci@twitter.com.

Izjava o zaštiti podataka za upotrebu Google +1

Informacije možete objaviti širom sveta pomoću dugmeta Google +1. Vi i drugi korisnici dobijate personalizovani sadržaj od Google-a i njegovih partnera putem dugmeta Google +1. Google čuva i informacije koje ste dali +1 za sadržaj i informacije o stranici koju ste pregledali kada ste kliknuli na +1. Vaš +1 može biti prikazan kao referenca, zajedno sa imenom i fotografijom vašeg profila u Google uslugama, kao što su rezultati rezultata pretrage ili vaš Google profil, ili na drugim mestima na veb lokacijama i oglasima na Internetu.

Google beleži informacije o vašim +1 aktivnostima kako bi poboljšao Google usluge za vas i druge.

Da biste mogli da koristite dugme Google +1, potreban vam je globalno vidljiv, javni Google profil koji mora da sadrži bar ime izabrano za profil. Ovo ime se koristi u svim Google uslugama. U nekim slučajevima ovo ime može da zameni i drugo ime koje ste koristili prilikom deljenja sadržaja putem Google naloga. Identitet vašeg Google profila može se prikazati korisnicima koji znaju vašu adresu e-pošte ili koji imaju druge identifikacione informacije o vama.

Pored gore navedenih svrha, podaci koje navedete obrađivaće se u skladu sa važećim Googleovim propisima o zaštiti podataka (http://www.google.com/intl/de/policies/privacy). Google može objaviti rezimirane statističke podatke o +1 aktivnostima korisnika ili ih proslediti našim korisnicima i partnerima, poput izdavača, oglašivača ili povezanih veb lokacija.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login