Čuvanje dece, briga o starima

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Čuvanje dece, briga o starima…

Čuvanje dece, briga o starima: potrebno je i vama?

Da li vam je potrebno čuvanje dece, briga o starima? U savremenom načinu života nemamo dovoljno vremena da posvetimo deci i našim starim osobama kojima je potrebna dodatna nega. Posao i svakodnevne obaveze diktiraju tempo koji jedva možemo ispratiti, malo nam vremena preostaje da se kvalitetno posvetimo deci i svoji bližnjima. Potrebna vam je pomoć? Bellcom platforma vam može pomoći da pronađete pravu negovateljicu ili bebisiterku. Objavite vašu trenutnu potrebu, odaberite kategoriju poslova: Čuvanje dece, briga o starima, dobićete mnogo ponuda firmi ili pojedinaca koji se ovim uslugama bave.

Čuvanje dece, briga o starima: sigurnost i posvećenost

Iako smo osnovali svoje porodice i dalje smo nečija deca, imamo starije članove porodice kojima je potrebna naša pomoć. Nažalost, tempo života Vas onemogućava da se o njima brinete onoliko koliko biste Vi želeli i onoliko koliko oni to zaista zaslužuju. Zbog toga smo mi tu da vam i za ovu situaciju ponudimo rešenje. Ako je i vama neophodno čuvanje dece, briga o starima, registrujte se na Bellcom.rs i opišite vaše konkretne potrebe. Negovateljice, medicinske sestre, bebisiterke ili dadilje odazvaće se na vaš poziv i ponuditi čuvanje vaših najbližih. Proverite njihove lične profile kao i komentare i ocene prethodnih klijenata. Odlučite se za najbolje po vašem mišljenju.

Čuvanje dece, briga o starima: bezbednost i poverenje

Nega se razlikuje u zavisnosti od potreba svakog pojedinca, i može da podrazumeva: održavanje lične higijene u potpunosti, hranjenje, oblačenje, pomoć pri kupanju ili prilikom kretanja, previjanje, prevencija dekubitusa, kontrola pri uzimanju propisanih lekova, praćenje krvnog pritiska, šećera u krvi…

Obavljanje kućnih poslova može da podrazumeva: održavanje higijene kreveta i postelje, peglanje, usisavanje, brisanje prašine i podova, nabavka i priprema hrane, plaćanje računa, pratnja do doktora, odlazak po recepte i propisane lekove..
Kada je reč o deci, uglavnom možete dobiti sledeće usluge: Stalne usluge radnim danima na mesečnom nivou, Noćno i večernje čuvanje deteta, Čuvanje vikendom ili praznikom, Čuvanje deteta po potrebi, Čuvanje deteta nekoliko puta u nedelji ili mesecu kada je sprečeno da ide u kolektiv, odvođenje i dovođenje u školu i van školske aktivnosti i sl.

Naravno, sve usluge mora da podrazumevaju bezbednost i dece i starijih osoba, a poverenje korisnika usluga najviše govori o odgovornosti lica kojima smo čuvanje poverili.

Pomoć kod odabira prave osobe

Tu smo da Vam damo sve neophodne informacije, da vam pomognemo oko odabira – vodeći računa o dokumentaciji negovateljice ili medicinske sestre, njenom iskustvu, stručnosti i preporukama, kao i vašim zahtevima. Na kraju, u skladu sa svim vašim potrebama i zahtevima kao klijenta, naš profesionalni tim se pobrinuo da dobijete adekvatne ponude registrovanih korisnika istog profila i stručnosti da biste vi imali pravo izbora i da biste odabrali najkompetentniju osobu, koja će vam po temperamentu ili nekim drugim parametrima najviše odgovarati. Uporedite sve pristigle ponude i vodite računa kako o ceni tako i o kvalitetu usluga koje se nude.

Kome je najbolje prepustiti čuvanje dece?

Bake i deke su nekako najbezbolnije rešenje. Od početka su prisutni u detetovom životu i dobro poznaju njegove želje i potrebe. U većini slučajeva su ga već i čuvali pre polaska majke na posao, tako da nema nekog velikog stresa od odvajanja. Ali, bake i deke često unuče počnu da tretiraju kao svoje dete, pa sebi daju za pravo da bez roditelja donose neke bitne odluke o njegovom vaspitanju.

Bebisiterke su osobe koje nadgledaju decu i igraju se sa njima dok su roditelji odsutni. Dadilje imaju mnogo više zaduženja, i one neretko postaju i članovi porodice. One su u potpunosti posvećene razvoju i dobrobiti deteta i imaju punu odgovornost kada je u pitanju sve što je vezano za dete dok su roditelji odsutni: obroci, domaći zadaci, igra, pomoć u kući. Bebisiterke su odlično rešenje za roditelje koji nemaju nikakvu pomoć, da na par sati odu negde ili nešto urade. A par sati čuvanja deteta mnogi sebi mogu priuštiti. Bebisiterke koje bi čuvale dete samo po par sati kad zatreba mnogi roditelji mogu priuštiti, ali se postavlja pitanje gde ih naći? Bellcom servis je pravo rešenje za vas, bilo da vam je usluga potrebna u Beogradu, Kruševcu, Leskovcu, Subotici, Mladenovcu ili bilo kom drugom većem ili manjem mestu u Srbiji.

Zašto mi je potrebno čuvanje dece?

Vaše dete ne ide u vrtić, a vama je potrebno da ga neko čuva i želite da se socijalizuje i druži sa drugom decom? Ili imate obaveze koje ne možete da obavite sa detetom i potrebno vam je da ga ostavite na sigurnom mestu, gde će dobiti svu potrebnu brigu, pažnju, edukaciju i zabavu? U koji god profil da se uklapate, tu smo da vam pružimo podršku. Pogledajte našu stranicu registrovanih firmi/zanatlija i pronađite korisnički profil koji se najviše uklapa u vaše potrebe.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login