Za firme / zanatlije

Registracija za firme/zanatlije

Registracija novog korisnika
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
captcha
*Obavezno polje
Prednosti Bellcom-a
Pronađite nove poslove brzo i jednostavno.
1. Puno posla za firme/zanatlije
Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Ovde ćete naći nove zahteve iz vašeg regiona ili iz cele Srbije. Dajte svoje ponude direktno putem Bellcom.rs i dozvolite svojim klijentima da ocene vaš rad kako bi stekli dodatne klijente.
2. Vaš lični profil
Na portalu Bellcom dobijate vaš lični profil na listi izvođača unosom najvažnijih podataka o vašim uslugama. Možete uneti svoj logotip, opis usluga koje obavljate, područje rada prema regionima kao i kontakt podatke.
3. Podržavamo vas
Vaša registracija na Bellcom platformi je besplatna, bez fiksnih troškova, bez pretplate i bez obaveza.
4. Info-Service
E-poštom ćete od nas dobijati obaveštenja o novim opcijama, inovacijama na platformi i upitima potencijalnih klijenata. Kao član platforme Bellcom ostajete informisani.

Da li tražite nove poslove u vašoj oblasti poslovanja, ali želite da uštedite troškove i vreme?

Bellcom.rs je pravo mesto za vas! Bez obzira kojim poslom-delatnošću se bavite, mi tražimo vaše usluge. Pronađite besplatno nove poslove specifične za vašu delatnost. Zahvaljujući našoj neobavezujućoj usluzi, vaši troškovi su svedeni na minimum. Nikada nije bilo tako lako pridobiti nove klijente. Jednom registrovana, vaša firma je prisutna na našoj platformi i širom Srbije, a vi ste samo klikom miša od vaših budućih klijenata. Vaše ponude se takođe šalju klijentu putem naše veb stranice u samo nekoliko koraka. Nikada nije bilo lakše!

Bez obzira da li ste moler, keramičar, zidar, firma koja se bavi selidbama, transportom ili čišćenjem, možete da istaknete svoje poslovanje pomoću naših prilagodljivih profila. Zahvaljujući našem alatu za povratne informacije klijenti-privatnici mogu da vas ocenjuju prema izvršenim uslugama. Još jedan način da zablistate pred zainteresovanim potencijalnim klijentima! Ne oklevajte i registrujte svoju firmu već danas, a ostalo će učiniti Bellcom.rs!