Kontakt

Kontaktirajte nas!

Imate pitanje? Molimo vas da popunite obrazac i mi ćemo vas kontaktirati u što kraćem roku.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak
08:00-12:00h / 13:30-17:00h
Subota: zatvoreno
Nedelja: zatvoreno
i zakazivanje po dogovoru

Kontakt Formular

Bellcom.rs – selidbe, čišćenje stanova, čišćenje zgrada, pranje prozora, bravarske usluge, stolari, keramičari i još mnogo toga

Da li tražite nekoga za čišćenje kuće ili biste želeli da se u vašoj kancelariji obavi profesionalno čišćenje prozora i podova? Naš tender je vaša prednost ako tražite stručnjaka u Beogradu ili negde drugde u Srbiji i želite da naručite profesionalnu uslugu.

Bez obzira da li tražite čistačicu, osobu za čišćenje prozora ili pomoćnika u transportu: za kratko vreme ćete pronaći iskusnog majstora. Koncept je jednostavan. Postavljate svoj zahtev i primate ponude. Vi birate i naručujete željenog majstora. Sada se možete opustiti, pouzdati se u iskusnu čistačicu ili spremačicu, a čišćenje zgrade ili druge veće poslove dati u vešte ruke proverenih firmi/zanatlija. Našu platformu možete koristiti ne samo u Beogradu već i u svim ostalim regionima.

Vaše prednosti kroz naš tender

Pomoću naših usluga imate različite mogućnosti da pronađete majstora ili firmu koja odgovara vašim potrebama. Možete direktno pretražiti listu firmi/zanatlija i odabrati majstora prema kategoriji posla. Možete i da pokrenete svoj tender – ovo se posebno preporučuje ako želite da precizirate kriterijume za, na primer, čišćenje kuće, čišćenje stana, čišćenje zgrada ili čišćenje prozora.

Ali ne samo kao klijentu, već i kao zanatliji ili firmi, bellcom.rs vam donosi ogromne prednosti. Pomoću profila vaše firme i besplatne registracije možete da obezbedite dobro plaćene poslove i učinite svoju firmu ili uslugu poznatom. Dobićete obaveštenja e-poštom o novim poslovima na osnovu vaše specijalizacije i regiona gde svoje usluge obavljate.

Koristite širok spektar usluga

Koji posao biste voleli da za vas odradi iskusan majstor ili proverena firma? Bilo da vam je potrebno uređenje prostora, priprema vaših zabava, stolarske ili staklorezačke usluge, servis računara, klima uređaja, kućnih aparata, čuvanje dece, podučavanje, održavanje dvorišta ili bašte – sve ovo možete pronaći preko naše platforme u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Požarevcu, Boru, Vršcu, Zaječaru, Jagodini i svim ostalim gradovima Srbije.

Na našoj platformi za Beograd i celu Srbiju bićete informisani o novim ponudama kao i renomeu svake firme/zanatlije prijavljenih na Bellcom.rs. Rado ćemo vam pružiti podršku ako tražite stručnjaka za čišćenje prozora ili ako želite da saznate više o mogućnostima kod preseljenja. Kontaktirajte nas ili pogledajte listu na našoj zanatskoj berzi za Srbiju!

Duga potraga za majstorom je stvar prošlosti

Kada je reč o čišćenju kuće ili čišćenju stana, spremanju životnog prostora ili preseljenju obično je najbitnija brzina pronalaženja prave osobe za takav posao. Stoga nema smisla dugo vremena tražiti odgovarajuću ponudu ili kontaktirati brojne firme/zanatlije. Naša platforma uključuje brzo i lako poređenje, bez obzira na region u kojem tražite uslugu.

Pronađite molere, tesare, stručnjake za enterijer, rasvetu i plafone, pouzdanu čistačicu ili vodoinstalatera i električara. U Beogradu i svim ostalim područjima, mi smo broj jedan kada je reč o pouzdanoj i brzoj potrazi za dobrim majstorima i proverenih pružaoca usluga.

Kao firma/zanatlija možete se registrovati vrlo lako i u samo nekoliko koraka. Ne pretplaćujete se i nemate troškova. Koristite našu neobvezujuću uslugu i pronađite zainteresovane klijente na najjednostavniji način.

Kao klijent, odmah ćete pronaći stručnjaka koji će vam pomoći u obavljanju preseljenja ili čišćenju stana ili proverenu firmu koja će se brinuti o ispravnosti vaših kućnih aparata, automobila ili alarmnih sistema.

Bez obzira koju uslugu i iz koje delatnosti tražite – pronaći ćete je na našoj platformi! Objavite novi posao, sačekajte da firme/zanatlije daju svoje ponude, odaberite najbolju, i rešili ste problem. Brzo, jednostavno i pouzdano!

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login