Majstor u Kragujevcu

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Majstor u Kragujevcu…

Majstor u Kragujevcu: zanatlija po vašoj meri

Ukoliko ste primetili da se najbolje osećate kad nešto sami pravite ili kada ste na usluzi drugima, treba da proverite kom zanatu ste najskloniji. Možda biste voleli da šijete garderobu, radite u trgovini ili biste pre da brinete o drugima. Važno je da otkrijete šta vas zanima i da hrabro krenete ka svom cilju. Bez predrasuda ili razmišljanja da vi to ne možete. Ostvarite svoje snove osnivanjem sopstvenog biznisa i ponudite svoje usluge drugima. Budite dostojni svojim obećanjima i mogućnostima, pronađite svoj životni poziv, oprobajte se u delatnosti koja vas oduvek zanima. Budite majstor u Kragujevcu koji će svoje usluge ponuditi i sprovesti kvalitetno, brzo, jeftino. Registrujte se na Bellcom.rs, a mi ćemo vas obavestiti koji su aktuelni poslovi za vas.

Majstor u Kragujevcu: grejanje, klima uređaji, električne instalacije

Projektovanje i postavljanje podnog grejanja je posao koji zahteva veliku stručnost i znanje. Kod ovakvih vrsta radova greške se teško naknadno ispravljaju i jako puno koštaju. Vodite računa o tome kome ovaj posao prepuštate. Uporedite iskustva drugih korisnika u projektovanju i izvođenju ovakvih radova, cilj je da vaš prostor bude topao, lep i energetski efikasan. Majstor u Kragujevcu može izvesti ovakve radove samo ako ima dovoljno iskustva, a to možete jednostavno proveriti čitajući lični profil firme/zanatlije i recenzije prethodnih klijenata. Električne instalacije takođe moraju biti perfektno odrađene kako bi kompletan sistem bio u potpunosti funkcionalan.

Mnogi prilikom kupovine stana, ako on nije opremljen centralnim grejanjem, razmatraju mogućnost i grejanja klima uređajem. Klima uredjaj svoj rad zasniva na termodinamičkom principu, odnosno sabijanju i širenju gasa. Što je veći pritisak koji stvara kompresor klime pri radu, to je i veća temperatura gasa koji prolazi kroz unutrašnju, sobnu, jedinicu klima uređaja i na taj način greje prostoriju. Na uključenoj opciji grejanja je unutrašnja jedinica topla, a spoljnji deo klime je hladan, a na hlađenju je obrnuto. Razlika je samo u toku gasa odnosno da li isparava, tj. hladi se, u spoljnoj ili unutrašnjoj jedinici.

Dakle, klima uređaj ne koristi nikakve grejače kakvi se obično nalaze u grejalicama ili TA pećima. To ih čini neuporedivo efikasnijim. Međutim, standardni klima uređaji mogu efikasno da greju samo dok je napolju živa u termometru iznad petog podeoka ispod nule. Inverter tehnologija omogućava da se snaga kompresora i brzina obrtanja njegovog ventilatora prilagođavaju temperaturnim uslovima. Tako se na spoljašnjoj jedinici led nakuplja pri mnogo nižim temperaturama – do minus 18 stepeni Celzijusa.

Ukoliko niste sigurni koji način grejanja bi bio najbolji za vas, zatražite ponude lokalnih majstora i poslušajte savete koji vam mogu pomoći oko izbora uređaja za grejanje i izvođenja električnih instalacija potrebnih za pravilan rad kotla ili klima uređaja.

Majstor u Kragujevcu: servis računara i IT opreme

Ukoliko ste majstor u Kragujevcu za računare i IT opremu i možete ponuditi sledeće usluge: Servis Apple računara, Servis iMac, Macbook i Mac računara, Servis Apple mobilnih telefona, Servis Apple tablet računara, Laptop servis, Desktop servis (Servis desktop računara u skladu sa najsavremenijim standardima), Popravka grafičkih kartica, Servis Android mobilnih telefona (Ekrani za Samsung, Huawei i ostale marke telefona), Servis Android tablet računara, Servis LCD monitora, Čišćenje laptop i desktop računara (zamena termalne paste i gumica), Održavanje softvera (Optimizacija operativnih Sistema na računarima i mobilnim uređajima), Servis matičnih ploča – objavite svoj portfolio na Bellcom.rs. Prilikom objave novog posla naših korisnika, ponudite svoje usluge i steknite nove klijente. Isplatiće se i vama i zadovoljnim mušterijama.

Objavite novi posao, odaberite najbolju ponudu

Bellcom platforma je interaktivan servis koji vam pomaže da brzo i lako dođete do pravih informacija. Ako ste iz Kragujevca, dobićete ponude samo onih firmi/zanatljia koji poslove obavljaju u vašem gradu. Ukoliko je oglas naslovljen „Potrebna osoba za čuvanje dece“, dobićete ponude samo onih firmi koje su specijalizovane za Čuvanje dece. Takođe, firmama/zanatlijama biće poslato obaveštenje o novim poslovima samo ako su u okviru svojih ličnih profila označili kategoriju posla kojoj pripada nova objava i ako se njihovo poslovanje obavlja u regionu u kome je potrebno obaviti taj posao. Čuvanje pasa u Kragujevcu takođe može biti usluga koja vam je potrebna. Nakon objave vašeg zahteva, dobićete ponude osoba koje se ovim poslom bave, a na vama je da odaberete najpovoljniju.

Izvođači radova – ponudite svoje usluge

Pripremni radovi, izgradnja kuća, drugih objekata ili njihovih delova, instalacioni radovi, završni radovi, sanacija i rekonstrukcija, prevoz građevinskog materijala, čišćenje objekata, tehničko održavanje objekata, komunalne delatnosti – sve ovo su usluge koje možete ponuditi ukoliko se time bavite. Tražim dobrog građevinskog majstora, građevinsko preduzeće – ovo mogu biti naslovi novog objavljenog posla i automatska potražnja za izvođačima koji rade u mestu Kragujevac i okolini.

Ako ste izvođač građevinskih radova, pružate usluge ili se bavite nabavkom onda će vas možda zanimati mogućnosti koje Bellcom platforma nudi putem aukcijske ponude. Potpisivanjem ugovora postajete izvođač radova na nekom od projekata koje su klijenti objavili. Ugovor se sklapa na osnovu tendera za izbor izvođača radova.

Ukoliko želite da se uključite u sistem Bellcom platforme, to možete učiniti tako što ćete se prijaviti na tender za izbor izvođača radova. Tender može da bude objavljen npr. za izbor izvođača građevinskih radova ili pak izvođača određene usluge ili nabavke. Na bilo koji tender za izbor izvođača mogu da se prijave registrovani članovi koji su u mogućnosti da ispune zahtevanu uslugu, isporuče robu ili da obave zahtevani rad, odnosno poslove koji su potrebni, a obavljaju se u Kragujevcu ili drugom regionu u kome je posao objavljen.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login