Tražite čistačicu

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Tražite čistačicu…

Tražite čistačicu za stan ili kancelariju?

Dovoljno je da posetite Bellcom.rs i objavite oglas „Potrebna čistačica“. Ostalo je naša briga. Osmislili smo sistem aukcijske ponude – primite ponude i odaberite najbolju! Vaš jedini zadatak je da što preciznije opišete šta je potrebno očistiti, kolika je površina i kada je potrebno završiti posao. Firme ili privatnici koji su zainteresovani da obave ovaj posao poslaće vam ponude koje možete uporediti. Proverite i njihove lične profile i odaberite ponudu po svojoj meri.

Tražite čistačicu za povremeno čišćenje?

Ukoliko tražite čistačicu koja će vam biti na raspolaganju za povremeno održavanje vašeg stana, kuće ili kancelarije, ona mora biti pouzdana osoba na koju možete računati uvek. Potraga za takvom osobom može trajati dugo, potrebno je uložiti dosta truda i vremena. Na Bellcom.rs je sve mnogo lakše i jednostavnije. Firme će vam same ponuditi svoje osoblje, a na vama je samo da odaberete, po vama, najpouzdaniju osobu. Kada sledeći put budete imali ponovo potrebe za obavljanje sličnih poslova, dovoljno je da iskoristite svoje stare kontakte.

Tražite čistačicu zgrade?

Ukoliko tražite čistačicu zgrade bilo da ste upravnik, stanar ili vlasnik zgrade, postavite novu objavu na Bellcom.rs i sačekajte ponude. Opišite posao koji treba obaviti, navedite vreme kada se posao treba završiti, i možete odmoriti dok Bellcom usluge prikupljaju ponude za vas. Nakon završenog tendera, odlučite se za najpovoljniju ponudu i budite sigurni da će vaši hodnici, stepenice, gelenderi i prozori biti čisti.

Inteligentno filtriranje

Bellcom platforma je interaktivan servis koji vam pomaže da brzo i lako dođete do pravih informacija. Ako ste iz Beograda, dobićete ponude samo onih firmi/zanatljia koji poslove obavljaju u vašem gradu. Ukoliko je oglas naslovljen „Potrebna čistačica“, dobićete ponude samo onih firmi koje su specijalizovane za Čišćenje stanova ili Ostala čišćenja. Takođe, firmama/zanatlijama biće poslato obaveštenje o novim poslovima samo ako su u okviru svojih ličnih profila označili kategoriju posla kojoj pripada nova objava i ako se njihovo poslovanje obavlja u regionu u kome je potrebno obaviti taj posao.

Ponuda po vašoj meri

Ponude koje dobijate su neobavezujuće. Možete prihvatiti najbolju ili ne prihvatiti ni jednu. Na vama je da odaberete ponudu po vašoj meri. Prilikom odabira uzmite sve aspekte u obzir. Bitno je da usluga bude što jeftinija, ali takođe je bitno da posao bude odrađen kvalitetno i brzo. Pouzdana čistačica će biti samo ona koja već ima pozitivne komentare, tj. preporuke drugih klijenata. Proverite komentare i ocene, uporedite ih sa drugim i dobro razmislite kome poveravate posao čišćenja ili uređenja životnog ili poslovnog prostora. Mi vam u toj odluci možemo pomoći, predstavljajući vam različite profile iz naše baze podataka, ali krajnji izbor je ipak na vama.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login