Zaštita podataka

Zaštita podataka

1. Bellcom Services Platforma i njegovi ciljevi u oblasti zaštite podataka

Zaštitu ličnih podataka shvatamo vrlo ozbiljno. U nastavku želimo da vam ukratko pokažemo kako platforma bellcom.rs označava zaštitu podataka, kako štitimo vaše podatke i šta za vas znači kada koristite naše personalizovane usluge. U osnovi, naš stav je da je zaštita vaše privatnosti od najveće važnosti. Zbog toga je poštovanje zakonskih odredbi o zaštiti podataka za nas vrlo bitno. Pored toga, važno nam je da uvek znate kada čuvamo koje podatke i kako ih koristimo.

2. Šta su lični podaci?

Lični podaci su sve informacije o ličnim i činjeničnim okolnostima određene osobe koja može da se identifikuje. To uključuje informacije i detalje kao što su vaše (tačno) ime, adresa ili druga poštanska adresa, telefonski broj. Vaša adresa e-pošte je takođe uključena ako je povezana sa vašim imenom na takav način da možete da se identifikujete. Ovo ne uključuje informacije koje se ne mogu koristiti za utvrđivanje vašeg identiteta. Takve informacije su na primer: sve informacije bez ikakvog pozivanja na vaše ime, npr. samo visina, samo naznaka pola ili starosti ili obrazovanja ili prihoda. U mnogim slučajevima naših interaktivnih usluga imate mogućnost unosa takvih podataka (bez pozivanja na ime). Opšte informacije, npr. „15% naših korisnika Interneta ima između 55 i 65 godina“ takođe nisu lični podaci. Dakle, takvi podaci nisu lični podaci koji identifikuju osobu ili je bar čine identifikovanom. Svi ovi podaci podležu posebnoj zaštiti u skladu sa propisima o zaštiti podataka, koje obezbeđujemo tehničkim i organizacionim merama.

3. Kada i gde se prikupljaju i čuvaju vaši lični podaci?

U principu, ne tražimo nikakve podatke od vas da biste posetili našu veb stranicu u opšte dostupnom delu. Ostajete anonimni. Uvek ćemo vas pitati za vaše ime, adresu i ostale potrebne informacije ako su one potrebne za obradu ugovora. Vaši lični podaci se takođe prikupljaju i čuvaju kada koristite neku od naših personalizovanih ili interaktivnih usluga ili se registrujete za njih, na primer da biste naručili bilten, učestvovali u tenderu ili pristupili skrivenom sadržaju. U ovom slučaju biće zatraženi lični podaci potrebni za odgovarajuću uslugu i njihova personalizacija. U pojedinačnim slučajevima od vas će se tražiti i da dostavite izjavu o pristanku ako se dodatne lične informacije pružaju na ličnoj osnovi.

4. Prosleđivanje ličnih podataka

Platforma bellcom.rs koristi vaše lične podatke samo kako je opisano u ovoj deklaraciji i prosleđuje ih samo kompanijama koje su uključene u ispunjavanje ugovora zaključenih sa vama. U suprotnom, vaši lični podaci neće se prosleđivati trećim licima ukoliko niste dali izričitu saglasnost ili ako smo dužni da ih ustupimo, na primer zbog sudskog ili službenog naloga.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login