Ponude firmi/zanatlija

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Ponude firmi/zanatlija…

Ponude firmi/zanatlija: odaberite najbolju

Kada objavite novi posao, informacija će automatski biti poslata firmama/zanatlijama koji posluju u vašem regionu i obavljaju delatnost za koju je posao postavljen. Ukoliko smatraju da mogu pružiti uslugu koja je tražena postaviće ponudu. Ponude firmi/zanatlija se mogu dalje upoređivati prema ceni i opisu ponude. Takođe, možete pogledati i recenzije, odnosno komentare koje su klijenti već postavili i steći opsežan uvid u već odrađene poslove. Na kraju, saberite sve utiske i odaberite najbolju ponudu za vas.

Ponude firmi/zanatlija: da li je cena najbitnija?

Cena usluge koju vam firma/zanatlija pruža jeste bitan faktor. Po istoj ceni mogu se dobiti različiti kvaliteti usluga, a takođe se i ista usluga može platiti dosta skuplje ukoliko znate za samo jednog izvođača. Bellcom platforma je iz tog razloga pripremila sistem tendera. Ponude firmi/zanatlija se skupljaju na jednom mestu, a vi ćete lako, uvidom u objavu posla u okviru svog naloga, moći da uporedite ponude. Vodite računa da sagledate sve aspekte, jer iako je cena usluge vrlo bitna, ne mora biti i presudna. Nekada je bolje poveriti posao skupljem i kvalitetnijem izvođaču nego jeftinijem sa čijim radom na kraju nećete biti zadovoljni.

Ponude firmi/zanatlija: koju na kraju odabrati?

Izbor je, naravno, na vama. Mi vas možemo savetovati da vodite računa o svim aspektima, ne samo o ceni, već i o kvalitetu, kao i komentarima ostalih klijenata. Ukoliko budete zadovoljni izvršenim radovima, ostavite pozitivnu ocenu tako da i budući klijenti mogu imati uvid u kvalitet usluga koje ta firma/zanatlija pruža.

Raznovrsnost poslova na Bellcom.rs

Prilikom objave novog posla koji je potrebno obaviti, odaberite kategoriju kojoj posao pripada. Na raspolaganju su: Arhitektura, Čišćenje stanova, Čuvanje dece, Deratizacija, Električne instalacije, Klima uređaji, Plastificiranje i štampanje, Renoviranje krova, Selidbe itd. Odabir prave kategorije, garantuje i prave izvođače za posao koji ste naveli. Ponude će tada biti relevantne, a vi se nećete odlučiti za izvođača koji ne posluje u okvirima vaših potreba.

Precizan opis potrebnih usluga

Što preciznije opišite posao koji treba obaviti. Navedite svoje želje, predloge, postavite svoje skice ili fotografišite oštećenja ako ih ima a koje treba popraviti. Navedite tačno mesto gde se posao treba obaviti. Bilo da živite u Beogradu, Smederevu, Pančevu ili Leskovcu, bilo gde u Srbiji, odaberite ponude majstora iz vaše okoline, jer su u tom slučaju i troškovi manji, samim tim i krajnja cena usluge niža. Višak informacija neće škoditi, ali manjak informacija može dovesti do toga da vas firma/zanatlija nije dobro razumeo i da na kraju ne budete zadovoljni kvalitetom odrađenih radova ili cenom.

Moj majstor

Ukoliko već imate pozitivnih iskustava sa nekim majstorom, zanatlijom ili firmom, verovatno ćete ga ponovo angažovati na sličnim poslovima. Čak i tada možete objaviti novi posao na Bellcom.rs i uporediti ponude firmi/zanatlija. Kako bi proverili novu ponudu vašeg poznatog majstora, uporedite je sa ostalim ponudama i ukoliko pronađete bolju, odaberite je. Vaš lični majstor za popravku nameštaja, krečenje, električne ili vodovodne instalacije, servisiranje kućnih aparata, ne mora to i ostati zauvek, jer je moguće da drugi majstor bude i bolji i jeftiniji. Birajte pažljivo i budite zadovoljni!

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login