Vodoinstalaterske usluge

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Vodoinstalaterske usluge…

Vodoinstalaterske usluge: curenje vode

Svi znamo koliko frustrirajuće može biti utvrđivanja mesta curenja vode i koliko dodatnih troškova može iziskivati, ako se krene u obijanje zidova, a u cilju pronalaženja mesta curenja. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim aparatima, vodoinstalateri će u kratkom roku po povoljnoj ceni, a bez obijanja zida utvrditi mesto curenja vode, nakon čega će se pristupiti, u zavisnosti od prirode kvara, sanaciji vodovodne cevi ili njenoj kompletnoj zameni. Ukoliko su vam potrebne vodoinstalaterske usluge, odnosno  usluga detekcija curenja vode, objavite vaš zahtev na Bellcom.rs i dobijte ponude lokalnih majstora.

Vodoinstalaterske usluge: Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom nam govori u kakvom je stanju cev i da li postoji razlog da se menja, sanira ili ne. Takođe, kod teških i čestih odgušenja na istoj lokaciji/cevi možemo videti šta i gde pravi zagušenje. Među najčešćim problemima sa kojima se vodoinstalateri suočavaju je zagušenje vodovodnih i kanalizacionih cevi. Kako bi se utvrdio ovaj vid problema sa cevima, potrebne je primena adekvatnih metoda i najčešće u te svrhe pomaže snimanje cevi. Ukoliko se trenutno suočavate sa ovakvim vidom problema kao što je zagušenje cevi u stambenim ili poslovnim prostorima, najbolje je koristiti vodoinstalaterske usluge zanatlija registrovanih na Bellcom platformi.

Vodoinstalaterske usluge: detekcija kvara

Ukoliko ste primetili da vam zid vlaži, jedan od mogućih problema mogla bi biti cev koja je usled habanja i starosti popustila i sada voda ističe i vlaži vaš zid. Ovo može svakako biti neprijatno za svako domaćinstvo. U proverenim servisima možete ostvariti uslugu detekcije mesta curenja vode bez obijanja zida. Pošto se utvrdi mesto curenja, pristupa se sanaciji ili zameni cevi. Zamena kolena cevi u zidu je samo jedna od brojnih usluga koje vam može pružiti vodoinstalaterski servis po povoljnim uslovima. Odaberite najbolju ponudu prema proceni ličnih profila i ponuđenoj ceni.

Održavanje instalacija

Održavanje vodovoda i kanalizacije podrazumeva pregled, defektažu i održavanje unutrašnje instalacije u tehnički ispravnom stanju bez investicionih radova: Pregled i proveru vodovodnih i kanalizacionih cevi, konstatovanje kvara, zatvaranje vode u zgradi u slučaju otklanjanja havarije, odgušivanje vodovodnih instalacija od kamenca, bez zamene istih, šelnovanje (postavljanje vodovodnih obujmica) oštećenih vodovodnih cevi, do rekonstrukcije ili zamene istih, odgušivanje vertikalne i horizontalne kanalizacione instalacije u zgradi, do priključnog šahta, odgušivanje odvoda u stanu od wc šolje, kade, umivaonika, sudopere i podnog slivnika, promena gumice na vodokotliću, promena gumice na slavinama, kontrola i zamena plovka na vodokotliću jednom godišnje.

Zamena slavina i ventila

U toku gradnje ili adaptacije kuće, poslovnog prostora ili stana veliku ulogu imaju dobri vodoinstalateri, poput majstora registrovanih na Bellcom platformi. Svojim znanjem, radom i savetima mogu pomoći bilo da je reč o postavljanju vodovodnih instalacija u kupatilu, odvodu u kuhinji ili opremanju sanitarija za kupatilo. Time smanjujete mogućnost nastajanja zagušenja, kvarova i havarija poput pucanja cevi. Popravka i zamena zvona vodokotlića, Zamena i popravka plovka vodokotlića, Popravka i montaža mono bloka, Popravka i zamena ventila, gumica i cevi na vodokotliću, Montaža i popravka ugradnog mono bloka. Zamena i popravka svih modela i vrsta slavina i česmi, Zamena i montaža slavine na veš mašini, Zamena jednoručnih baterija svih modela i vrsta. Sve ove radove možete zatražiti objavom vašeg zahteva na Bellcom.rs. Odaberite rubriku: Vodovod, kupatilo, kuhinja. Birajte najbolju ponudu za vas.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login