Održavanje bašte

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Održavanje bašte…

Održavanje bašte: projektovanje i uređenje

Ako ste u potrazi za visoko stručnom i pouzdanom osobom koja će vaše snove o čarobnom vrtu pretvoriti u stvarnost, bilo da je u pitanju dekor vašeg doma ili održavanje bašte ili dvorišta, na pravom ste mestu. Pred vama se nalazi spisak firmi/zanatlija u Beogradu i ostalim gradovima Srbije koje se bave pejzažnom arhitekturom, projektovanjem, uređenjem i održavanjem zelenih površina, vrtova i dvorišta, projektovanjem sistema za navodnjavanje, terasa i žardinjera, kao i dekoracijom enterijera. Svi registrovani i verifikovani korisnici koji su na Bellcom.rs odabrali kategoriju Hortikultura, održavanje bašte, biće vam na usluzi.

Održavanje bašte: prepustite profesionalcima

Sve je više preduzeća koja se bave hortikulturnim uređenjem prostora, oplemenjivanjem, ozelenjavanjem površina, biodekoracijom prostora, oplemenjivanjem eksterijera, održavanje bašte, izradom hortikulturnih projekata i idejnih rešenja, kao i njihovom realizacijom. Vaše je samo da iznesete kako bi želeli da izgleda vaš vrt, dvorište, okućnica ili park, a na registrovanim članovima je da vam predlože i po vašem odabiru idejnog rešenja izvedu hortikulturne radove.

Sve ovo je potrebno da vaš zeleni prostor bude mali raj u kome će te najčešće i najradije provoditi svoje vreme. Pogled iz unutrašnjosti doma na spoljni svet je ujedno i pogled na vaš vrt koji može biti oličenje načina i stila života. Stvaranje sopstvene oaze mira za one koji žele da svoje dvorište, vrt ili terasu pretvore u mali raj. Mesto u kome ćete popiti svoju prvu jutarnju kafu, pročitati knjigu i odmoriti svoju dušu.
Prelepo uređeno dvorište poželeće dobrodošlicu i pokazaće da se život odvija i ispred vaše kuće.

Održavanje bašte: osvežite vaše vrtove

Prolećni i letnji period nam uz obavezno osvežavanje domova donosi i obavezu da se i svojim dvorištima, baštama i vrtovima posvetimo sa dosta pažnje kako bi upotpunili utisak lepog prostora, a samim tim i nama odmor u istima učinili lepšim. Firme/zanatlije u ponudi održavanja zelenih površina pružaju sledeće vrste usluga: – Mašinsko košenje travnjaka uz prikupljanje i odlaganje pokošene trave – Mašinsko trimovanje travnjaka uz staze, puteve, stepenice kao i čišćenje nakon odrađenog trimovanja. – Ručno rezanje živih ograda, uređenje i oblikovanje po želji korisnika. – Orezivanje i oblikovanje šiblja i žbunja.

Uređenje zelenih površina

U vremenu kada raste svest o očuvanju životne sredine, uređenje i ozelenjavanje naših životnih, poslovnih i javnih površina postaje imperativ življenja. U zajedničkoj težnji da se naši prostori učine jos lepšim i atraktivnijim, u ponudi je niz delatnosti iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture koje su u potpunosti podređene vašim željama. Bilo da je reč o izradi idejnog rešenja ili projekta, uređenju i realizaciji projekta, održavanju zelenih površina, izradi sistema za navodnjavanje naši članovi su uvek spremni da naprave rešenje baš po vašoj meri. Dovoljno je da objavite novi zahtev za ovakve ili slične radove i uporedite pristigle ponude. Odaberite profesionalnog izvođača, a pri tom vodite i računa o ponuđenoj ceni.

Vrt kao deo dvorišta

Vrt je deo dvorišta koji je ozelenjen i sadrži objekte za boravak u prijatnom ambijentu. Vrt nije luksuz, već oličenje načina života vlasnika. Uređenje vrta prvenstveno zavisi od finansijskih mogućnosti, ali uspehu projekta uređenja vrta doprinose dobar ukus i sklad svih elemenata vrtne arhitekture. Savremeno uređenje dvorišta treba da je funkcionalno, pri čemu se ne sme zaboraviti njegova estetska komponenta. Kompozicija vrta treba da bude usklađena arhitekturom zgrade i sredinom u kojoj se nalazi, jer je to prostor u kome se nastavlja porodični život. Uspešno dizajnirani vrtovi pripadaju jednom od tri osnovna načina dizajniranja: kružnim, dijagonalnim ili četvrtastim motivima.

U svakom slučaju bolje je urediti vrt na bilo koji način nego da on ostane zapušten.
Bez obzira na kakvo rešenje, odnosno uređenje zelenih površina se odlučite, ono mora biti dobro osmišljeno, jer je to prostor u kome se nastavlja porodični život na otvorenom. Kada se odlučite za projektovanje dvorišta, treba znati i to da pravilnim površinama odgovaraju pravilne staze, a nepravilnom i kosinama nepravilne linije. Ozelenjavanje treba da bude jednostavno i u skladu sa odabranim stilom. Na početku se moraju izvršiti zemljani i građevinski radovi, pa uređenje zelenih površina može da počne.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login