Majstor u Nišu

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Majstor u Nišu…

Majstor u Nišu: renovirate kuću?

Da li je i vama potreban majstor u Nišu? Tražite firmu/zanatliju za popravku krova, izolaciju kuće, krečenje, lepljenje pločica, izradu nameštaja, spuštene plafone ili rasvetu? Rešili ste da obnovite električne i vodovodne instalacije, uredite vrt, uvedete centralno grejanje, postavite parket ili laminat, zamenite kuhinju, zidate garažu ili pomoćni objekat? Naš tim je osmislio inteligentno obaveštavanje firmi/zanatlija prijavljenih na našu platformu. Vaše je da objavite novi posao, a naši algoritmi traže majstore iz odgovarajuće oblasti i obaveštavaju ih o novom poslu koji treba obaviti. Bilo da ste iz Niša, Beograda, Čačka ili bilo kog drugog grada u Srbiji, Bellcom platforma ima pravog izvođača radova za vas. Dobićete ponude lokalnih majstora, profesionalce iz odgovarajućih delatnosti. Odaberite najbolju ponudu i posao prepustite proverenim firmama/zanatlijama.

Majstor u Nišu: renovirate stan?

Kupili ste stari stan koji treba da adaptirate? Renoviranje stana podrazumeva dugotrajne, prljave i često dosta skupe radove za koje ne znate kada će se tačno završiti. Međutim, to ne mora da bude tako ako nađete prave majstore i, što je najvažnije, ako napravite plan po kojem ćete tačno znati kada nastupaju koji radovi, koliko oni traju i koliko oni koštaju. Sada se možete opustiti, a majstor u Nišu će za vas pažljivo izračunati sve troškove kao i vreme potrebno za izvođenje svih radova. U našem registru firmi/zanatlija pronađite pravog majstora za vaše potrebe. Nakon završetka radova, naravno biće vam potrebno i čišćenje stana, kao i ostali poslovi oko finalnog uređenja.

Majstor u Nišu: potražite na Bellcom.rs

Dugo smo čekali da se u Srbiji pojavi internet platforma na kojoj će biti objedinjeni svi poslovi, zanati i izvođači različitih radova. Bellcom platforma vam predstavlja sistem znatno olakšane potrage za firmom/zanatlijom prema vašoj trenutnoj potrebi. Ukoliko se selite ili ste rešili da zamenite ogradu i kapiju, ako želite da uredite baštu ili vrt, ako menjate prozore, vrata, roletne ili žaluzine, ako vam je potreban serviser kućnih aparata – bojlera, veš mašine, frižidera, klima uređaja; građevinski radovi, zemljani radovi, hortikultura, montiranje skela, plastificiranje, štampanje, sistemi zaključavanja, alarmni sistemi, staklene konstrukcije, tapacirani proizvodi, malterisanje zidova, solarni paneli ili metalne konstrukcije – za sve ove poslove imamo rešenje! Registrujte se besplatno još danas i objavite novi posao. Označite Nišavski region i upišite grad Niš kao lokaciju izvođenja radova. Dobićete ponude lokalnih majstora, a na vama je da odaberete najpovolniju ponudu prema vašem kriterijumu. Nakon izvedenih radova ostavite komentar i pomognite budućim korisnicima da pravilno odaberu kvalitetnog majstora

Sistem ocenjivanja firmi/zanatlija

Najbolji način da se informišete o nekom izvođaču su iskustva prethodnih poslodavaoca. Zato je vrlo bitno da svaki naš korisnik nakon obavljenih radova ostavi svoj komentar. Samo na taj način ovaj dobro osmišljeni sistem može funkcionisati. Opišite kvalitet obavljenog posla, da li je posao odrađen u dogovorenom roku, da li je ispoštovana ugovorena cena, da li je firma/zanatlija koga ste angažovali imao razumevanja za sve vaše potrebe, kako se odnosio prema očuvanju vašeg životnog ili poslovnog prostora itd. Sve ove informacije pomoći će drugima prilikom odabira pravog majstora kao što je i vama pomoglo čitajući prethodne komentare. Na kraju, sistem će sabrati sve ocene i dati konačnu, prosečnu ocenu koja je prvi pokazatelj kvaliteta registrovanog člana na Bellcom.rs

Dogovor kuću gradi

Kada posmatrate ponude potencijalnih izvođača, napravite listu pitanja na koje želite da vam odgovore. Oni koji vam odgovore na e-mail ili poziv treba da imaju prednost u odnosu na one druge, ali ipak razmotrite da li vam je na pitanja jasno odgovoreno. Ovo naročito važi za sve pojmove koji vam nisu jasni ili vam nije jasno šta oni pod tim podrazumevaju. Na taj način će dogovor biti konkretnij i tačniji. Podjednako je važno da i izvođači razumeju o čemu govorite, jer se na kraju sve može završiti sa rešenjem koje je najjednostavnije za izvođenje. Dobri majstori su oni koji umeju da reše problem koji je pred njima, a to znači i da ispune vaše želje na način koji ste vi zamislili. To se postiže dobrom konverzacijom između poslodavca i izvođača. Stara poslovica govori: „dogovor kuću gradi“, što se kroz vekove zadržalo i do dan danas. Bez konkretnog i konačnog dogovora verovatno je da na kraju nećete biti 100% zadovoljni.

Kvalitetni radovi, povoljna cena

Zahvaljujući sistemu odabira ponuda, možete biti na kraju zadovoljni i izvedenim radovima i naplaćenom cenom. Tender na Bellcom platformi će vam omogućiti ovakav izbor jednostavnom idejom o aukcijskoj ponudi zanatlija. Zakon ponude i potražnje se uvek pokazao kao bitan faktor pri kreiranju krajnje cene proizvoda ili usluge, pa su naši stručnjaci odlučili da i ovde iskoriste takav metod. Što više ponuda, više mogućnosti da biramo pravu ponudu za nas! Vodeći račune o svim aspektima, možemo na kraju dobiti i kvalitetno obavljen poslao i povoljnu cenu. Takođe, ako ste firma ili zanatlija, oglasite se na našoj platformi kako bi dobili nove klijente. Pošaljite svoje ponude za svaki posao koji mislite da možete obaviti, a klijenti će prepoznati vaš trud i kvalitet.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login