Potreban vam je moler

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Potreban vam je moler…

Potreban vam je moler? Objavite posao koji treba obaviti

Ukoliko ste se odlučili da svoje zidove osvežite i učinite lepšim, angažujte prave majstore za izvođenje ovih radova. Potreban vam je moler? Ništa lakše! Objavite posao koji treba obaviti, moleri iz vašeg regiona će vam se javiti i dati svoje ponude. Ne poznajete ovog majstora? Ni to nije problem! Pogledajte njegov lični profil i procenite njegove mogućnosti. Drugi klijenti koji su već imali iskustva sa ovim majstorom, ostavili su svoje ocene i komentare. Na osnovu ovih informacija znatno će vam biti olakšan izbor pravog molera.

Potreban vam je moler? Brzo i lako pronađite pravog majstora

Kada birate molera koji će okrečiti vaše zidove, morate voditi računa o mnogo bitnih stvari. Neke od njih su: adekvatna procena vremena potrebnog za izvođenje svih radova, troškovi materijala koji je potreban za završetak kompletnog posla, pravi izbor boja i materijala, preciznost i kreativnost izvođenja radova, sredjivanje prostorija nakon završetka posla. Kada sklopite sve kockice, ispostavlja se da više niste sigurni kog molera odabrati. Zato je Bellcom platforma rešenje za ovakve probleme, jer recenzije o nekom izvođaču govore koliko je taj majstor zaista podoban za vaše potrebe. Uz pomoć našeg tendera, takođe se možete odlučiti za najbolju ponudu, upoređujući cene i opise ponuđača.

Potreban vam je moler? Učestvujte na tenderu

Tender na Bellcom platformi podrazumeva ponude različitih izvođača do datuma definisanog kao završetak ponuda. Prilikom objave novog posla, korisnik bira vreme trajanja tendera, i u tom periodu može se odlučiti za nekog izvođača. Nakon isteka tog perioda, firme/zanatlije više nisu u mogućnosti da daju nove ponude. Dakle, potrebno je da se datum završetka ponuda definiše u odnosu na početak izvođenja radova. Najbolje je da se ponude završavaju 7 dana pre početka radova kako bi izvođač radova mogao da se adekvatno pripremi za posao koji treba obaviti.

Ko je moler?

Moler je majstor-zanatlija koji popravlja, uređuje ili ukrašava vaše zidove. Moler se bavi grubim i finim uređivanjem zidova:
– Grubim radovima se malteriše neravan i neuređen zid tako da se pokriju velike neravnine i udubljenja. Za ove radove se ranije koristilo obično blato ili smesa blata i slame dok se sada koristi malter.
– Pod finim radovima molera se podrazumeva rad gde su neravnine manje od tri milimetra: gletovanje i krečenje malterisanih površina (nanošenje belog ili bojenog kreča) ili farbanje zidova raznim farbama (bojama).
Moler u svom radu najčešće koristi sledeći alat i pribor: Četka (razne vrste po obliku i veličini), Valjak (molerski), Kofa, Špahtla, Mistrija, Perdaška (ravnjač).

Da li mi je potreban moler?

Odgovor je: DA. Potreban vam je moler. U Srbiji postoji vekovna praksa da je svako sam svoj majstor. U savremenom svetu ova teorija više nije aktuelna, jer trka za vremenom uzima sve više maha, a vlasnici kuća ili stanova ne stižu pored svih obaveza koje već imaju da se bave i poslovima koji nisu u njihovoj sferi poslovanja ili interesovanja. Zato, ovakve poslove treba poveriti pravim majstorima, ljudima koji već imaju dovoljno iskustva u svojoj oblasti i koji će posao obaviti na pravi način. Iskusan moler će znati koliki intezitet boje je potreban, koja je vrsta materijala najbolja za vaše zidove, koliko često treba okrečiti stambeni ili poslovni prostor, da li su zidovi spremni za sledeći korak itd.

Zašto angažovati stručnjaka?

Koliko vam se puta desilo da prilikom krečenja otpadaju stari slojevi sa zida? Da li je boja koju ste nabavili iste nijanse na zidu i ton karti? Da li su zidovi nakon završetka radova ravni? Osvrnite se za sobom i budite realni! Nije uvek dovoljno: „bolje je nego što je bilo“. Hteli ste da nakon renoviranja sve izgleda kao novo, a dobili ste malo bolje nego ranije. Iz ovog razloga treba angažovati molera koji je stručan u svom poslu i koji će vam garantovati kvalitetan krajnji izgled viših zidova. Naravno da ne može jedan majstor poznavati sve tajne različitih poslova. Zato angažujte majstora koji je stručan u ovoj oblasti i koji je već poznat kao „dobar“ moler.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login