Stolarske usluge

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Stolarske usluge…

Stolarske usluge: Izrada nameštaja

Potrebne su vam stolarske usluge? Izrada nameštaja od univera i medijapana po vašoj želji i meri, montaža polica, kuhinjskih elemenata, ormara, regala, demontaža nameštaja, izrada nameštaja za butike i kafiće, izrada letnjikovaca, montažnih vikendica i golubarnika, popravke starog nameštaja, restauracija stilskog i klasičnog nameštaja, farbanje gradjevinske stolarije – vrata, prozora i šalona, bajcovanje, farbanje i lakiranje nameštaja, izrada komarnika i sve ostale stolarske usluge pronaći ćete na Bellcom.rs. Objavite vaš zahtev, odaberite kategoriju Stolari, unutrašnji radovi, drvo i dobijte ponude lokalnih majstora.

Stolarske usluge: farbanje i restauracija

Stolarske usluge su vam na raspolaganju na celoj teritoriji Beograda, a takođe i u ostalim regionima Srbije, za sva fizička i pravna lica. Ukoliko želite da namestite stan ili poslovni prostor po meri, uradite kuhinju po meri, police ili fiokare, naši majstori vam stoje na raspolaganju tokom cele godine i svih praznika. Nameštaj koji je u prodaji vrlo često je veoma teško uklopiti u neki ambijent. U većini slučajeva nije odgovarajuć dezen ili veličina. Ukoliko želite da u svoj prostor unesete nameštaj koji će biti u potpunosti usklađen sa prostorom onda je presudno da imate kontakt iskusnih stolara. U tom smislu, preporucujemo vam naše stolare, majstore svog zanata. Majstori ovog zanata su spretni u više oblasti. Pa tako u asortimanu njihovih usluga nalazi se: Izrada nameštaja po meri, Izrada kuhinjskih delova po meri, Prepravljanje starog nameštaja, Montiranja različite vrste, Restauracija i održavanje nameštaja i drugo.

Stolarske usluge: popravke ulaznih i sobnih vrata

U zavisnosti od poslova koje obavljaju, razlikuju se stolari koji izrađuju nameštaj za pokućstvo i druge predmete. Takođe, postoje i stolari koji rade na izradi prozora, vrata, ograda i drugih proizvoda od drveta koje su potrebne pri izvođenju građevinskih radova. Poznato je da nakon izgradnje novih objekata, ovi stolari i postavljaju svoje gotove proizvode. Naši stolari vam stoje na raspolaganju kako za manje popravke tako i za složenije poput zamene ulaznih vrata, popravke sobnih vrata. Dobar i kvalitetan stolar, kao i stolarske usluge su uvek potrebni. Danas na tržištu možete pronaći veliki izbor nameštaja, boljeg ili lošijeg kvaliteta, ali ono što je važno to je da znate broj telefona kvalitetnog stolara jer on i od Vašeg starog oštećenog nameštaja može napraviti da ono ponovo postane funkcionalno i dugotrajno. Učestvujte na našem tenderu i prepustite sve ove poslove profesionalcima.

Koristite Bellcom Services i pronađite svog stolara

Do sada smo imali priliku da sarađujemo sa mnogim pravnim i fizičkim licima širom Beograda i Srbije. Ukoliko su vam potrebni stolarski radovi za vaš dom ili poslovni prostor, nećete se pokajati ako angažujete naše verifikovane korisnike – stolare koji su majstori svog posla. Sve ono što uključuje popravku nameštaja, ušrafljivanje, sklapanje polica kao i kačenje polica, montažu i pričvršćivanje polica, možete dobiti angažovanjem stolarskih usluga putem Bellcom tendera. Pored toga, sve vrste stolarskih radova možete dobiti po veoma povoljnim cenama. Sitne ali i krupne stolarske usluge su kod nas podjednako tretirane. Bez obzira o kakvoj intervenciji je reč, stolara možete pronaći putem naše inteligentne pretrage. Nudimo vam kompletan set svih kućnih popravki koje se tiču stolarije i to od dihtovanja vrata, dihtovanje prozora, popravke kućnog nameštaja, regala, vrata, apsolutno svega što od vašeg nameštaja ne funkcioniše.

Cene stolarskih radova

Verovatno je svima nama barem jedanput u životu bio potreban stolar, to jest, usluge ove vrste majstora. Stolara možemo da pozovemo iz različitih razloga – ukoliko želimo da nam izradi ili restaurira nameštaj, da doradi neke kuhinjske elemente i slično. Cene stolarskih usluga zavise pre svega od toga šta tačno želite da se uradi, a zatim i od kog materijala; primera radi, cenu mogu da podignu i ručice na vratima plakara ili garderobera, a svakako nije isto da li se radi od punog drveta ili od iverice.

Najvažnije je da se u dogovoru sa stolarom, formira cena koja će vam biti prihvatljiva i na kraju se dobija nameštaj koji ispunjava sve vaše kriterijume. Stolari prave nameštaj po meri, a najčešće se naručuju plakari (za hodnike, predsoblja i spavaće sobe), pored klasičnih i američki plakari (poznati po kliznom otvaranju vrata i po tome što zauzimaju prostor od zida do zida i od poda do plafona, štedeći tako svaki milimetar), kuhinje, dečije sobe… Cene stolarskih radova se razlikuju, a najbolji način da dođete do povoljne cene je naš tender.

Iskustva korisnika

Najvažnije je da kada angažujete stolara, tada možete da računate na maksimalno iskorišćenje prostora, jer se sve radi prema skicama koje se unapred prave kada se premeri prostorija. To znači da se prate vaše mogućnosti i želje, i u skladu sa tim majstor pravi delove nameštaja. Materijali koji se koriste su puno drvo, oplemenjena iverica, furnirani medijapan; radi se bajcovanje, farbanje i lakiranje izrađenih komada. Možete da računate, da su kod većine stolarskih radionica izlazak na teren, prvi predračun i merenje prostora – uglavnom besplatni, ali ipak savetujemo da se oko toga dodatno raspitate kod odabrane stolarske radionice. Iskusni i uspešni stolari iza sebe imaju niz zadovoljnih mušterija koje su stekli kroz dugogodišnju praksu, tako da vama ostaje samo da se i sami uverite u to. Objavite novi posao, sačekajte ponude i proverite recenzije drugih klijenata. Na osnovu različitih iskustava procenite kvalitet vašeg majstora.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login