Majstor u Novom Sadu

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Majstor u Novom Sadu…

Majstor u Novom Sadu: tražite profesionalca?

Potreban vam je električar, vodoinstalater, moler, zidar, majstor za grejanje ili klima uređaje, građevinar, monter ili serviser?
Sve ove zanatlije pronađite na Bellcom.rs! Potraga za izvođačima radova može da traje predugo i, na kraju, može se desiti da o zanatliji ili firmi koju ste odabrali ne znate mnogo, a ovo može biti presudni faktor za kvalitetno izvedene radove. Ukoliko i vama treba majstor u Novom Sadu, besplatno se registrujte, i opišite novi posao koji treba obaviti. Zavisno od vaših potreba, javiće vam se izvođači iz vaše okoline bilo da ste tražili čistačicu, spremačicu, osobu za čuvanje dece ili brigu o starima, profesionalca za gipsane ili građevinse radove, majstora za ograde, stolariju, alarmne sisteme, pločice, parket ili laminat…

Majstor u Novom Sadu: birajte najbolju ponudu

Postavite oglas na Bellcom.rs. Opišite svoj zahtev, posao koji treba obaviti. Po mogućstvu dodajte svoje skice ili fotografije oštećenja ukoliko je potrebna neka popravka. Odaberite kategoriju kojoj posao pripada. Odredite vreme trajanja tendera, odnosno datum isteka posla. Unesite podatke vezane za region u Srbiji, odnosno mesto obavljanja radova. Takođe, upišite svoje kontakt podatke na koje će vas pobednik na tenderu kontaktirati. Sačekajte ponude firmi/zanatlija. Pogledajte komentare i ocene ostalih korisnika i uporedite ponude. Na kraju, nakon poređenja cena i komentara – odaberite najbolju ponudu. Ukoliko majstor u Novom Sadu odgovara vašim kriterijumima i zadovoljni ste izvedenim radovima, molimo vas da ostavite komentar na profilu izvođača kako bi pomogli budućim klijentima da pametno odaberu svog majstora.

Majstor u Novom Sadu: cena nije uvek najbitnija

Prilikom odabira najbolje ponude, vodite računa o svim aspektima, ne samo o ceni. Zapamtite, cena nije jedini faktor za odabir najbolje ponude. Proverite i ostale informacije posetom ličnih profila firmi/zanatlija koje su dale ponude. Nekada se može desiti da skuplja ponuda bude ipak primamljiva na osnovu samog plana izvođenja radova. Takođe, kada želite da uporedite ponude, vodite računa da firma/zanatlija već ima iskustva sa poslom koji vi tražite da se obavi. Na osnovu dosadašnjih recenzija možete gotovo pouzdano utvrditi koji izvođač najviše odgovara vašim zahtevima. Kada je u pitanju majstor u Novom Sadu, kao i u svim drugim regionima Srbije, sklapanje usmenog dogovora može dovesti do kasnijeg nesporazuma, odnosno da radovi ne budu izvedeni kako ste vi zamislili. Na Bellcom platformi možete izbeći ovakav problem sklapanjem pismenog dogovora, tj. imaćete u pismenom formatu precizne smernice šta treba uraditi i koliko to košta. Složićete se da je to velika prednost, a mi smo tu da pomognemo kako vama kao poslodavcu tako i firmi/zanatliji od objave posla do realizacije.

Vodoinstalater Novi Sad

Posetite Bellcom.rs i pronađite vodoinstalatera ukoliko vam je potrebna neka od sledećih usluga: Pronalaženje kvara i popravka svih vodovodnih i kanalizacionih cevi; Odgušenje kanalizacije, Odgušenje vertikale, Odgušenje kuhinjske vertikale, Odgušenje wc šolje, Odgušenje sudopere, Odgušenje lavaboa, Odgušenje slivnika, Odgušenje kade; Zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi, Zamena svih vrsta ventila za vodu, Zamena slavine, Montaža česme, Montaža i zamena tuš kabine, Montaža i zamena lavaboa, Montaža baterije. Montaža i popravka vodokotlića, Montaža i zamena kade, Postavljanje i zamena sifona, Ugradnja i zamena sudopere,

Električar Novi Sad

Na pravom ste mestu ukoliko je i vama potrebno: uvođenje novih, zamena i održavanje postojećih električnih instalacija u stanovima, kućama i lokalima; popravke i otklanjanje havarija, kontrola ispravnosti instalacija, izrada uzemljenja; svi električarski radovi, zamena razvodnih tabli, osigurača, utičnica i prekidača; postavljanje automatskih osigurača, zamena indikatora i ugradnja limitatora, ostavljanje rasvete, lustera i plafonjera; izvođenje električnih instalacija, izrada novih i rekonstrukcija kućnih i industrijskih elektroinstalacija; u sklopu građevinskih i završnih radova sve vrsta elektro-instalacionih radova; postavljanje i održavanje postorojenja i instalacije jake i slabe struje, instalacija monofazne i trofazne struje u objektima; elektro radovi u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
Sve elektro popravke u Novom Sadu ili bilo kom drugom regionu Srbije obaviće najbolji električari sa iskustvom, majstori koji elektro radove izvode brzo i pouzdano, daju garanciju na elektro radove i sigurnost ugrađenih delova.

Keramičar Novi Sad

Ako vam je potreban zanatlija/firma za postavljanje svih vrsta zidne i podne keramike, prirodnog i dekorativnog kamena, mozaika, oblaganje bazena, lepljenje plocica, lepljenje granitnih plocica ili što god je potrebno da bi vaš dom bio jedinstven, objavite novi posao u našoj rubrici Pločice, keramika. Dobićete ponude majstora iz vaše okoline, na vama je jedino da odaberete najbolju ponudu prema ceni i portfoliju izođača. Bilo da tražite kompletne keramičarske radove, ugradnju keramike, rušenje starih pločica, hidroizolaciju, ugradnju sanitarija, kanalizacije, bilo da su vam ove usluge potrebne u Novom Sadu, Nišu, Beogradu ili širom Srbije, na Bellcom.rs pronaći ćete keramičare, vodoinstalatere i druge zanatlije, majstore iz svojih oblasti.

Nameštaj po meri Novi Sad

Na cenu ormana najviše utiče materijal, unutrašnjost garderobera i tip odabranih okova. Ukoliko želite da pravite američki plakar po meri, a niste sigurni koliko to košta – na pravom ste mestu! Jasno je da su gotovi garderoberi iz salona nameštaja jeftiniji jer se pravi industrijski i u standardnim dimenzijama, ali pravo pitanje je šta sve utiče na formiranje konačne cene za plakare rađene po dimenzijama vaših prostorija. Odgovor je: materijal za frontove i korpuse koji može biti univer ili MDF (medijapan), vrsta okova i mehanizama, itd. Ipak, kako bi utvrdili konačnu cenu, majstori moraju znati još neke detalje: dimenzije plakara ili drugog komada nameštaja, da li se vrši ugradnja ili ne itd. Napravite nacrt vašeg budućeg komada nameštaja, a iskusnim majstorima prepustite ove proračune. Na kraju, jednostavno odaberite najbolju ponudu i nameštaj je vaš!

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login