Majstor u Beogradu

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Majstor u Beogradu…

Majstor u Beogradu: krečenje, gletovanje, gipsani radovi

Na Bellcom.rs možete pronaći majstora u Beogradu za kompletno renoviranje i održavanje vašeg doma ili poslovnog prostora i sve vrste kućnih popravki. Svaki projekat bi trebalo da sadrži preciznu specifikaciju poslova i materijala koji su obuhvaćeni ponudom. Iskoristite stručnu pomoć od planiranja radova do njene realizacije koju vam ponudi majstor u Beogradu. Kada se nadjete u dilemi kako i na koji način osmisliti neki prostor, bez obzira na njegovu raznolikost namena, poželjno je obratiti se osobi koja će vam u tom trenutku najbolje i najbrže pomoći. Najbolja opcija je da opišete svoje radove onako kako ste ih zamislili, a stručnjaci za renoviranje koji vam dostave ponude, pomoći će vam u izboru pravih materijala kao i kompletnog planiranja životnog ili poslovnog prostora.

Majstor u Beogradu: završni radovi

Prepustite posao profesionalcima i objavite novi posao za renoviranje vašeg stana ili poslovnod prostora. Garantujemo vam puno ponuda usluge krečenja i gipsanih radova u Beogradu. Možete postaviti novi zahtev svakog dana tokom cele nedelje i pribavite besplatne procene molerskih ili gipsarskih radova. Majstor u Beogradu će vam predočiti korake neophodne za kvalitetno izvođenje radova: Prva i osnovna faza molerskih radova je priprema. Priprema za izvođenje završnih molerskih radova mora biti detaljna i sastoji se u: čišćenju zidnih ili plafonskih površina, odlepljivanju tapeta tamo gde je to potrebno, skidanju poluodlepljenih ili ispucalih delova prethodne boje, ravnanju površina i popunjavanju pukotina glet masom.
Ukoliko se zahteva, radi se u ovoj fazi i gletovanje u jednom ili dva premaza i nakon toga se površina priprema šmirglanjem za završne molerske radove. Završni radovi podrazumevaju nanošenje boje po izboru i željenom dizajnu. Izbor svakako zavisi od atmosfere koju želite da stvorite. Čak će i nameštaj delovati drugačije, moćnije, ako odaberete pravu boju. U konsultaciji sa majstorom – firmom/zanatlijom koji vam dostavi ponudu, odaberite pravo rešenje za vas. Pogledajte i naš registar firmi/zanatlija, kako bi jednostavnije odabrali izvođača za vaše radove.

Majstor u Beogradu: čišćenje, sređivanje, održavanje

Potrebno vam je čišćenje kuće, stana, kancelarije? Ne brinite, na pravom ste mestu. Na Bellcom platformi pronaći ćete profesionalce za sve ove usluge. Vrlo jednostavno: Registrujte se ukoliko još niste. Objavite novi posao koji treba obaviti. Dodajte opis neophodnih radova, fotografije ukoliko ste u mogučnosti, upišite vaše kontakt podatke kao i vreme trajanja aukcijske ponude. Sačekajte da vam firme/zanatlije dostave svoje ponude. Odaberite po vama najbolju ponudu i preostaje vam jedino da iz svoje fotelje posmatrate profesionalce kako svoj posao obavljaju. Ili se u međuvremenu možete baviti drugim aktivnostima, jer nemate dovoljno vremena za sve poslove koje je potrebno obaviti.

Potreban majstor u Beogradu

Ukoliko ste i vi majstor, firma, preduzimač, zanatlija, profesionalac u svom poslu – registrujte se na Bellcom platformi i vrlo brzo ćete steći nove klijente – poslodavce. Bez obzira kojim poslom-delatnošću se bavite, mi tražimo vaše usluge. Pronađite besplatno nove poslove specifične za vašu delatnost. Zahvaljujući našoj neobavezujućoj usluzi, vaši troškovi su svedeni na minimum. Nikada nije bilo tako lako pridobiti nove klijente. Jednom registrovana, vaša firma je prisutna na našoj platformi i širom Srbije, a vi ste samo klikom miša od vaših budućih klijenata. Vaše ponude se takođe šalju klijentu putem naše veb stranice u samo nekoliko koraka. Bez obzira da li ste moler, keramičar, zidar, firma koja se bavi selidbama, transportom ili čišćenjem, možete da istaknete svoje poslovanje pomoću naših prilagodljivih profila. Zahvaljujući našem alatu za povratne informacije klijenti-privatnici mogu da vas ocenjuju prema izvršenim uslugama. Još jedan način da zablistate pred zainteresovanim potencijalnim klijentima! Ne oklevajte i registrujte svoju firmu već danas, a ostalo će učiniti Bellcom.rs!

Električne instalacije, električari

Cenu elektroinstalacija je teško odrediti, pa je zato moguće da platite i nepotrebne troškove. Pre svega drugog, potreban je projekat električnih instalacija koji radi projektant ili elektroinženjer, a u kom moraju biti detaljno uključeni svi potrebni delovi – dužina i vrsta kablova, broj ormarića, osigurača, utičnica, sijaličnih mesta i sličnog. Na taj način ćete izbeći i kasnije dodatne troškove u slučaju dogradnje ili obnavljanja električnih instalacija. Ukoliko imate potrebe za novim električnim instalacijama obratite se majstorima iz Bellcom ponude firmi/zanatlija. Objavite svoj projekat i dobićete ponude od kojih možete da odaberete najpovoljniju. Proverite i lični profil izvođača koji je poslao ponudu kako bi bili sigurni da posao poveravate iskusnom i proverenom majstoru.

Građevinski radovi, zemljani radovi

U zuemljane radove u građevinarstve spadaju: čišćenje područja građenja, sečenje i uklanjanje grmlja i drveća, uklanjanje postojećih instalacija, ručni i mašinski iskop zemlje, nasipanje i niveliranje terena, odvoz viška zemlje i šuta, kao i dovoz zemlje ili drugih materijala potrebnih za nasipanje. U sklopu iskopa zemlje (ručnog ili mašinskog): plitki površinski iskop, široki iskop, iskop stepenica, iskop gradilišnih jama, iskop temelja, iskop rovova i kanala. Zemljani radovi su veoma bitan gradjevinski poduhvat. Pravilnom izvedbom zemljanih radova odredjuje se cvrstina same gradjevine, smanjuje njeno uleganje u tlo i pucanje.
Zemljani radovi se izvode tako što se otklanja humusni sloj zemlje tj. sloj koji je nastanjen biljem i živim bićima. Otklonjeni sloj zemlje odlaže se nedaleko od mesta iskopa da bi se kasnije mogao iskoristiti za zatrpavanje temelja i jama koje obično budu šire od betoniranih delova. Nekada je betoniranje ploče zahtevalo da se oko objekta okupe svi prijatelji i poznanici. Danas je to mnogo jednostavnije. Postavite svoj zahtev na Bellcom.rs i završili ste veći deo posla. Odaberite najbolju ponudu i prepustite ovaj posao profesionalcima.

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login