Zašto postati korisnik Bellcom servisa

Objavite potrebnu uslugu

Unesite svoj zahtev i primite ponude lokalnih proverenih firmi.

Zašto postati korisnik Bellcom servisa…

Zašto postati korisnik Bellcom servisa: lako pronađi izvođača za tvoj posao

Jedno od glavnih pitanja vezanih za našu platformu je: Zašto postati korisnik Bellcom servisa? Ukoliko vam je potrebna usluga čišćenja, sređivanja, selidbe, popravke, renoviranja ili izgradnje – na pravom ste mestu! Bellcom servis je osmislio i učinio dostupnom svima platformu pomoću koje možete vrlo lako i brzo pronaći pravog majstora – firmu/zanatliju za sve vaše potrebe. Objavite novi posao koji treba odraditi i primićete ponude koje možete uporediti i, na kraju, odabrati najbolju. Potrebno je mnogo vremena i truda kako bi pronašli pravog majstora na tradicionalan način. Zato se još danas registrujte na Bellcom.rs i uštedite vreme. Sačekajte da se firme/zanatlije jave vama, i jedino što vam preostaje je da se odlučite za onog koji vam najviše odgovara.

Zašto postati korisnik Bellcom servisa: ponudi svoje usluge svima

Ukoliko ste firma, preduzetnik ili samostalni zanatlija, svoje usluge možete ponuditi na različite načine. Zašto postati korisnik Bellcom servisa? Jer je ovo najjednostavnij način pronalaženja novih klijenata i poslova! Registrujte se još danas, registracija je potpuno besplatna i neobavezujuća. Nakon registracije opišite svoju delatnost, unesite svoje kontakt podatke, dodajte fotografije, odaberite regione Srbije u kojima poslujete i kategorije poslova koje obavljate. Kada korisnici objave novi posao koji treba obaviti, ukoliko pripada vašoj oblasti poslovanja, bićete obavešteni email-om o novom poslu. Tada možete dati svoju ponudu, opisati vaše predloge i plan rada, ponuditi cenu izvođenja radova, a korisnici će na osnovu svih dobijenih ponuda angažovati onoga sa, po njegovom mišljenju, najboljom ponudom.

Zašto postati korisnik Bellcom servisa: jer je jednostavno i efikasno

Kada se jednom registrujete i upoznate našu platformu, nećete se više pitati: Zašto postati korisnik Bellcom servisa? Najpre, Bellcom platforma je vrlo jednostavna za korišćenje, ne treba vam nikakvo prethodno znanje, par koraka vas deli od svake aktivnosti na bellcom.rs. Bilo da ste klijent/poslodavaoc ili firma/zanatlija, naša platforma vam nudi vrlo efikasan sistem pronalaženja pravog majstora, odnosno klijenta. Kao izvođač radova pronaći ćete nove klijente, jer je mnogo poslova koje treba obaviti, i konstantno se dodaje još novih. Kao klijent, jednostavno ćete doći do izvođača koji vam svoje usluge mogu ponuditi. U ovakvom sistemu svi dobijaju. Zato je Bellcom servis u isto vreme i jednostavan i efikasan.

Poslovi u Srbiji

U svakom regionu Srbije, svakom gradu ili manjem mestu, ljudi imaju potrebe za kvalifikovanim majstorima. Bilo da ste iz Beograda, Kruševca, Svilajnca, Ćuprije, Apatina ili Pirota, cilj je pronaći firmu/zanatliju koji pružaju usluge kakve su vama u nekom trenutku potrebne. Ovo može biti dug proces i na kraju možete angažovati osobu o kojoj nemate mnogo informacija, pa će se ispostaviti tek na kraju da ona nije bila pravi izbor. Bellcom platforma je transparentna, dostupni su svi neophodni podaci o potencijalnim izvođačima koje možete angažovati. Na osnovu njihovog ličnog opisa, kao i na osnovu dosadašnjih odrađenih poslova i recenzija, možete biti sigurni da ste napravili dobar izbor i na kraju biti zadovoljni izvršenim uslugama.

Ocenjivanje korisnika

Nakon obavljenog posla, molimo vas da ocenite izvođača radova. Da li ste zadovoljni cenom koja je naplaćena? Da li je cena izvođenja radova ista kao i cena koja je prvobitno ponuđena? Da li su radovi izvedeni u roku koji je dogovoren? Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga? Svi ovi odgovori mogu da pomognu budućim klijentima, kao i vama kada birate između više ponuda za obavljanje vašeg zahteva. Recenzije korisnika obezbeđuju siguran odabir izvođača. Ocene se kreću od 1 do 10, a računaju se tako što se saberu sve ocene i podele sa brojem komentara. Na ovaj jednostavan način brzo možete sagledati kvalitet izvođača upoređujući ocene, tj zvezdice pojedinih izvođača.

Učestvujte na tenderu

Ukoliko vam je potrebna neka usluga, možete pretražiti našu bazu registrovanih firmi/zanatlija i direktno kontaktirati korisnika. Takodje, ako ste firma, zanatlija, majstor, možete pregledati nove objavljene poslove i u direktnom kontaktu ponuditi svoje usluge. Međutim, najbolji način pronalaženja pravog izvođača je učešće na tenderu. Na osnovu iskustava u praksi, ovo se pokazalo kao najbolji i najsigurniji način odabira pravog majstora. Zakon ponude i potražnje je odavno priznat kao relevantno rešenje za izračunavanje cene i kvaliteta proizvoda/usluge. Što je više ponuda, klijent ima i više mogućnosti da bira između ponuđenih usluga, prema svom kriterijumu. Pregled ponuđenih usluga od strane klijenta, kao i učešće na tenderu od strane izvođača dovodi nesumnjivo do boljeg izbora pravog pružaoca usluge. Ako ste stručnjak u svojoj delatnosti, mislite da svoje radove obavljate kvalitetno, učestvujte na tenderu, budite izabrani i nakon toga osvojite i nove klijente na osnovu dobrih komentara

Potrebna vam je usluga, izvođenje radova?
Popunite naš jednostavni obrazac besplatno i firme/zanatlije registrovane na Bellcom-u automatski će dobiti zahtev za novom uslugom.
Besplatno se registrujte i objavite potrebnu uslugu

Kao firma/zanatlija stalno morate da tražite nove klijente i poslove. Sa Bellcom-om vam je ovo znatno olakšano. Registrujte se i ubrzo će vam stići novi zahtevi iz vašeg regiona ili iz cele Srbije
Besplatna registracija za firme/zanatlije

Ukoliko ste već registrovani na Bellcom.rs prijavite se klikom na dugme ispod
Login